HAAR

Bij Studio Essence staat de mens, wie hij werkelijk is, centraal.

Je persoonlijke stijl is belangrijker dan wat in de mode is. Ik kijk naar jou als individu, je gezichtskenmerken en de mogelijkheden van je haar. In een persoonlijk gesprek ontdek ik je stijl en wensen. Hiermee laat ik met de juiste coupe, styling en kleur van je haar je unieke persoonlijkheid benadrukken en versterken. Met hanteerbaar, draagbaar en natuurlijk haar.
Tijdens het kleuren gebruik ik professionele producten om je haar zo natuurlijk en gezond mogelijk te houden.

MAKE-UP

Mooi van binnen en van buiten!

Bij het bepalen van je make-up houd ik rekening met je huidtype, huidskleur, gezichtsvorm, je stijl, je persoonlijkheid, je kleurenpalet en de gelegenheid. Ik ga voor een natuurlijke look. Je aangeboren schoonheid wordt onderstreept en minder mooie eigenschappen worden gecamoufleerd. Dat levert uiteindelijk de beste versie van jezelf op.

KLEURADVIES

Het leven is te kort om je niet aan buitenwereld te laten zien!

Ik werk met professionele analysedoeken en kleuren-paspoorten. Daarmee laat ik zien welke kleuren je het beste laten stralen en welke kleuren je het beste kan vermijden.

Tijdens de kleurbepaling voor je haar gebruik ik ook analysedoeken waarmee ik vaststel wat je sterkste kleuren zijn die je natuurlijke schoonheid onderstrepen. Het kiezen van kleuren die op de juiste manier bij je huidskleur, haarkleur en ogen passen, verandert je uiterlijk aanzienlijk, waardoor je er aantrekkelijker en energieker uitziet. En natuurlijk kun je alle kleuren, die je leuk vindt, blijven dragen. Het is wel belangrijk om te ontdekken welke kleuren jou het best staan.

MIJN WERKWIJZE

In een kennismakingsgesprek probeer ik je echt te zien. Hoe vaak gebeurt het dat mensen je anders inschatten dan hoe je echt bent?

Samen ontdekken wij hoe het met je uitstraling op dit moment is. Veel mensen laten zich leiden door tijdelijke trends maar uiteindelijk draait het om wat jou het mooiste staat. Je persoonlijke stijl is belangrijker dan wat in de mode is.

Ik houd rekening met je karaktereigenschappen, je stijl, je huidskleur, gezichtsvorm en kleur van je ogen. Bij het bepalen van je haarmodel, make-up en kleuren voor je kleding breng ik alles in harmonie met elkaar. Dit geeft een totaalbeeld, een authentieke versie van jezelf!

BLOW DRY

De doelstelling van Blowdry is om in een korte tijd een drukbezette moderne vrouw een zelfverzekerde boost te geven.
Je haar wordt geföhnd en gestyled met een professioneel, gepolijste finish.
De perfecte voorbereiding voor een avond uit, een belangrijke afspraak, of gewoon wanneer je jezelf wil laten verwennen.

IK KOM BIJ JE THUIS

Heb je een speciale gelegenheid (feestje, bruiloft, sollicitatie, date, festival) en wil je op je mooist eruit zien? Kom bij Studio Essence of ik kom met alle benodigdheden bij je thuis.

Heb je een drukke agenda, geen tijd of niet in staat om naar mij te komen? Op verzoek kom ik ook met alle benodigdheden bij je thuis.

Je kunt een afspraak met mij maken voor een totale metamorfose en voor losse behandelingen zoals knippen, kleuren, make-up of kleuradvies.

Woon je in de omgeving van 30 km bij Studio Essence vandaan, dan betaal je alleen de salonprijzen. Jij hoeft mijn reiskosten niet te vergoeden. Buiten 30 km reken ik 19 cent per km aan reiskosten.

Bel mij voor een afspraak of stuur mij een bericht.

Mijn naam is Alla. Ik ben kapper/hairstylist, kleuradviseur en lifecoach. De uitstraling (appearance) van mensen is mijn passie. Ik heb oog voor wie je echt bent en stem met mijn diensten je uiterlijk hierop af, zodat ze elkaar versterken, resulterend in een authentieke uitstraling.

In harmonie met onze essentie is mijn leidraad, daarom werk ik alleen met de beste producten, die de kwaliteit van je haar garanderen en duurzaam en gezond zijn voor mens en milieu.

Spreekt je dit aan? Aarzel niet en maak snel een afspraak. Bij mij thuis heb ik alle faciliteiten van een salon. Kun je niet komen? Ik kom ook met alle benodigdheden bij je thuis.

Tot ziens, Alla.

Mijn opleidingen:

  • The Complete Hairstylist bij B Academy hair Amsterdam
  • The Basic Hairstylist bij B Academy hair Amsterdam
  • Visagie cursus by Micky Jooren Visagie Opleidingen
  • Visagie trainingen bij Art of Make-up
  • Schoonheidsspecialiste bij Wellness Academie Rotterdam
  • Mensgericht coachen bij Academie voor Counselling en Coaching Den Haag bij Lifecoach Vilna
  • Kunstacademie Sint Petersburg

CONTACT

email: a.konovalova@live.nl

telefoon: 06-10609303

Facebook: https://www.facebook.com/studioessencehair